Zemiaky na grile
Ingredience
- stredne veľké zemiaky
- smotanu
- syr niva
- kayenské korenie
- oregáno
- bazalku
- čerstvý petržlen
- korenie
- soľ
- jarná cibulka
- biely jogurt
Postup přípravy
Zemiaky na grile Weber je odpočinkovým jedlom po útoku mäsitých jedál, odporúčame k bežnému štandartnému hodovaniu.
Umyté stredne veľké zemiaky rozkrojíme pozdĺžne napoly, osolíme, okoreníme, okoreníme ďalej bylinkami a grilujeme pri teplote 150 °C na priame grilovanie po dobu 20 - 25 minút. Po vychladnutí vydlabeme časť vnútrajšku grilovaných zemiakov. "Striedku" z zemiakov použijeme do smotanovej zmesi s na kocky nakrájanými Jalapeno papričkami, jarnou cibuľkou, čerstvou petržlenovou vňaťou, kayenským korením, bielym jogurtom, smotanou, soľou a korením. Prehriatu zmes plníme do vydlabaných grilovaných zemiakov. Poukladáme kusky nivy a dáme finálne zapiecť do grilu.
Jednouchý recept na každodenné grilovanie, ktoré možno vďaka rôznym prísadám obmieňať.
Chilli-shop.sk Vám praje dobrú chuť!
Umyté stredne veľké zemiaky rozkrojíme pozdĺžne napoly, osolíme, okoreníme,okoreníme ďalej bylinkami a grilujeme pri teplote 150 ° C na priame grilovanie po dobu20 - 25 minút. Po vychladnutí vydlabeme časť vnútrajšku grilovaných zemiakov."Striedku" z zemiakov použijeme do smotanovej zmesi s na kocky krájanými Jalapenopapričkami, jarnou cibuľkou, čerstvou petržlenovou vňaťou, kayenským korením,bielym jogurtom, smotanou, soľou a korením. Prehriatu zmes plníme do vydlabanýchgrilovaných zemiakov. Poukladáme kusky nivy a dáme finálne zapiecť do grilu.
Jednouché recept na každodenné grilovanie, ktoré možno vďaka rôznym prísadámobmieňať.
Semienka-chilli.cz Vám prajú dobrú chuť!
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €