Bulky na Hamburger
Ingredience
- 500 g polohrubej mouky
- 3 lyžičky sušeného droždia
- 240 ml vlažného mlieka
- 2 vajcia
- 6 lyžíc masla
- 3 lyžice cukru
- 1 lyžička soli
Postup přípravy
V domácej pekárni alebo stroji na miesenie cesta vypracujete behom pár minút krásne vláčne cesto. Možno to rozmiesiť samozrejme aj s vareškou ručne. Všetky ingrediencie zmiešame v jedno cesto, ktoré ručne riadne prepracujeme kým nie je hladké. Potom ho necháme pár minút kysnúť.
Vykysnuté cesto nakrájame na rovnomerné kúsky a z nich ručne vyvaľkáme medzi prstami placky, ktoré necháme kysnúť.
Pečieme v predhriatej rúre pri teplote 200 °C počas 8 - 15 minút. Hrčky na Hamburger možno piecť aj v plynovom grile Weber Spirit, avšak chce to trošku manuálnej zručnosti.
Hrčky chutia najlepšie čerstvé, s chuťou do hamburgera!
Chilli-shop.sk Vám praje dobrú chuť!
Chilli novinky
z Facebooku
21 °C Více zde
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €