Bravčový špíz so zeleninou na grile Weber
Ingredience
-
-
0,5 kg bravčového mäsa (kotleta, bravčové karé)
-
sladká paprika
-
cibuľa
-
cuketa
-
kukurica
-
soľ
-
korenie
-
chilli omáčka podľa chuti(Habanero Mučíto)
-
Postup přípravy
Umyté bravčové mäso nakrájame na 5 centimetrové kocky, cuketu na kolieska, cibuľu a papriku na širšie prúžky. Mäso osolíme, okoreníme a pridáme dve polievkové lyžice omáčky Habanero mučíto, premiešame. Vezmeme grilovacie ihly a striedavo napichujeme mäso, zeleninu.
Takto pripravené bravčové-zeleninové špízy grilujeme na strednom plameni pri teplote 150 ° C a to na priame grilovanie po dobu 20 - 30 minút.
Ako prílohu odporúčame grilované zemiaky.
Chilli-shop.sk Vám prajú dobrú chuť!
Pozor! Sušené najštipľavejšie chilli papričky Trinidad Scorpion Butch Taylor iba v e-shope Chilli-Shop.sk!
Pre doostrenie gulášov, šalátov, marinád alebo k namáčaniu chipsov, tortila chipsov alebo len tak samotné sa výborne hodia české chilli omáčky mučíto!
Máte predstavu čo dokáže najštipľavejšia paprička, keď je čerstvo odtrhnutá? Aj v Česku možno vypestovať pravé beštie ... Neveríte? Tak sa presvedčte sami :-)
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €