Domáce bravčové klobásy na grile Weber
Ingredience
-
-
2 kg bravčového bôčika
-
0,5 kg bravčového pliecka
-
alebo možno použiť bravčovú krkovičku
-
soľ
-
cesnak
-
studenú vodu
-
mletú chilli papriku (alebo chilli omáčku Moruga mučíto)
-
sladkú papriku
-
čerstvé mleté čierne korenie
-
majoránku, koriander, mletá rasca (podľa vašich chutí)
-
prírodné bravčové črievko
-
Postup přípravy
Bravčové mäso nakrájame na menšie kocky, posolíme a necháme minimálne 24 hodín v chladničke pri teplote 5 - 7 °C. Druhý deň mäso pomelieme na jemno. Pridáme korenie spoločne s troškou vody a dôkladne premiešame. Ak ste si zamilovali omáčku Moruga mučíto nesmiete zabudnúť pridať min. 1 čajovú lyžičku do zmesi mäsa a korenia. Klobásam dodá exkluzívnu chuť paprička Trinidad Scorpion Moruga. Kto neverí nech vyskúša!
Mäso na klobásy vtláčame do vopred vymytých črievok. Konce vždy 2 - 3x prekrútime, aby sa nám pri grilovaní nerozbalili.
Pre tepelnú úpravu: Plynový gril Weber rozpálime na stredny plameň 150 - 180 °C a grilujeme na priame grilovanie po dobu 15 - 20 minút.
Podávame s chuťou, ktorú Vám praje Chilli-Shop.sk!
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €