Grilované bravčové rebrá
Ingredience
-
-
bravčové rebrá
-
soľ
-
kajenské korenie
-
cesnak
-
chilli omáčka podľa chuti
-
pivo
-
korenie
-
Postup přípravy
Bravčové rebrá odblaníme. Okoreníme soľou, korením, cesnakom. Pre zvýšenie intenzity chuti môžeme pripraviť z cesnaku, chilli omáčky, korenia asoli napichovaciu zmes, ktorú zapravíme do mäsa.
Bravčové rebrá zabalíme do alobalu a grilujeme na priamom grilovaní po dobu 1 hodiny pri teplote 180 °C. Po 1 hodine rebierka vyberieme z alobalu a vložíme späť na rozpálený rošt, kde rebrá dogrilujeme po dobu ďalšej 1 hodiny. Nezabudneme potierať obľubenou chilli omáčkou, aby boli pikantnej chuti.
Grilované bravčové rebierka podávame s čerstvo strúhaným chrenom, horčicou, chilli omáčkou a riadne vychladeným pivom.
Chilli-Shop.sk Vám praje dobrú chuť!
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €