Marináda na bravčové mäso s Bhut Jolokia korením
Ingredience
-
-
chudé bravčové mäso
-
mleté korenie Bhut Jolokia papričky
-
salsa omáčka (domáca salsa omáčka)
-
olej
-
Postup přípravy
Mäso opláchneme, nakrájame na 1-1,5 cm hrubé plátky, potrieme olejom, posypeme Bhut Jolokia korením, nakoniec na plátok mäsa pridáme Salsa omáčku. Všetko dôkladne v mise premiešame a necháme v chladničke do druhého dňa marinovať. Druhý deň minimálne pol hodiny pred grilovaním mäso vyberieme z chladničky. Rozpálime gril, lávový kameň a pod. Pred grilovaním nezabudneme mäso osoliť. Grilujeme podľa vyššie uvedených grilovacích časov.
Chilli-shop.sk prajú dobrú chuť.
Pozor! Sušené najštipľavejšie chilli papričky Trinidad Scorpion Butch Tayloriba v e-shope Chilli-shop.sk!
Pre doostrenie gulášov, šalátov, marinád alebo k namáčaniu chipsov, tortila chipsov alebo len tak samotné sa výborne hodí českej chilli omáčky mučíto!
Máte predstavu čo dokáže najštipľavejšia paprička, keď je čerstvo odtrhnutá? Aj na Slovensku možno vypestovať pravé beštie ... Neveríte? Tak sa presvedčte sami :-)
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €