Rib-eye steak na bylinkovom masle II
Ingredience
-
-
uležaný Rib-eye steak z Urugaya
-
hrubozrnná soľ
-
čerstvé mleté korenie
-
bylinkové máslo
-

Postup přípravy
Rib-eye steak osušíme kuchynskou papierovou utierkou (neumývame pod tečúcou vodou). Potrieme olivovým olejom, osolíme hrubozrnnou soľou a dokoreníme čerstvo mletým čiernym korením. Koreniace prísady zľahka zatlačíme do hovädzieho mäsa.
Takto pripravený hovädzí steak grilujeme na plynovom grile Weber Spirit na priame grilovanie pri teplote 200 ° C a po dobu 3 - 4 minút z každej strany. Doba tepelnej úpravy je závislá nie výške mäsa a stupni prepečenia.
Hotový Rib-eye steak preložíme na vopred vyhriaty tanier (môžeme zabaliť do alobalu) a necháme odpočinúť 3-4 minúty (šťava v mäse sa rozvoľni aj do okrajov a bude tak šťavnatejši a chutnejši).
Rib-eye steak na grile Weber odporúčame so zeleninovými šalátmi, rôznymi dipy alebo omáčkami a grilovanými zemiačikmy.
Chilli-Shop.sk Vám prajú dobrú chuť!
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €