Rumpsteak na grile s malinovou omáčkou
Ingredience
-
-
Vyzretý kus Rumpsteak
-
čerstvo namleté čierne korenie
-
hrubozrnná soľ
-
olivový olej
-
malinovú omáčku
-
Postup přípravy
Tenderizovaný Rumpsteak porcujeme na 3 - 4 cm hrubé plátky. Mäso neumývame pod tečúcou vodou, ale iba ho osušíme papierovými kuchynskými utierkami. Podľa zvyklostí osolíme a okoreníme pred alebo po tepelnej úprave.
Na grile Weber grilujeme Rumpsteak pri teplote 200 °C na priame grilovanie po dobu 4 - 6 minút z každej strany. Rumpsteak neodporúčame grilovať viac ako médium - prepečený, mäso stráca na chuti a šťavnatosti.
Hotový rumpsteak preložíme na vyhriaty tanier a necháme ešte 3 - 4 minútky rozprestrieť šťavu, ktorá bola koncentrovaná uprostred mäsa.
Zalejeme malinovou omáčkou a jeme s chuťou.
Chilli-Shop.sk Vám prajú dobrú chuť!
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €