Grilované kuracie kúsky
Ingredience
-
kuracie krídielka
-
kukuričná strúhanka alebo polenta
-
maďarská paprika
-
vajcia
-
hladká múka
-
olej na vyprážanie
-
bylinky
Postup přípravy
Kuracie krídelka nakrájame na samostatné dieliky a to vždy pri každom kĺbe. Ochutíme ich soľou, bylinkami, korením, sladkou maďarskou paprikou a podľa chuti omáčkou Moruga mučíto. Takto pripravené kuracie krídielka vložíme do uzatvarateľného vrecka a poriadne premiešame. Najlepšie je marinovať do druhého dňa, kto však nevydrží postačí 1 - 2 hodiny.
Pred vyprážaním kuracích kúskov, ich obalíme v trojobale a namiesto klasickej strúhanky použijeme kukuričnú struhanku. Kuracím kúskom dodá príjemnú chuť a chrumkavosť.
Kuracie kúsky z prudka vyprážame vo väčšom množstve rozpáleného oleja a potom preložime na rozpálený rošt grilu, kde ich dogrilujeme.
Recept na Buffalo omáčku nájdete pod týmto odkazom: Recept na Buffalo omáčku ku kuracím kúskom.
Chilli-Shop.sk Vám praje dobrú chuť!
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €