Kura na grile Weber
Ingredience
- celé kura
- bylinkové maslo
- bylinkovú soľ
- olivový olej
- chilli omáčku podľa chuti
Postup přípravy
Umyté kurča z ľahka potrieme olivovým olejom, ochutíme bylinkovou soľou a plátkami bylinkového masla. Plátky vkladáme do dutiny a pod prsnú kožu, ktorú ľahko odstránime nožom.
Ochutené kurča zaviažeme niťou a vložíme do vopred vyhriateho grilu na teplotu 150 - 180 °C. Stredny rošt necháme vypnutý, postranné na 2/3 výkonu.
Celé kurča grilujeme 1 a 1/2 až 2 hodiny, záleží na hmotnosti.
Kúsky kuracieho mäsa podávame a máčame do obľúbenej chilli omáčky.
Chilli-Shop.sk Vám praje dobrú chuť!
Chilli novinky
z Facebooku
21 °C Více zde
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €