Morčací hamburger plnený smotanovým syrom a Habanero Chocolate papričkami
Ingredience
-
na burgery: pol kila mletej morky
-
1/2 lyžičky razce
-
1 lyžica kajenského korenia
-
1/4 šálky strúhanky
-
1 lyžicu olivového oleja
-
žemle na servírovanie
-
plátky avokáda
-
na náplň: 60 g krémového syra
-
2 nasekané Habanero Chocolate papričky
-
1 lyžičku kajenského korenia
Postup přípravy
Habaneros Chocolate nechutia ako čokoláda, ale ich názov je odvodený od ich tmavo hnedej farby. Sú veľmi chutné a smotanovému syru dodajú skvelú štipľavosť.
-
do veľkej misy dajte morčacie mäso, rascu, kajenské korenie, strúhanku a olivový olej, dobre všetko premiešajte, ale nie zase moc
-
z vymiesenej hmoty urobte 4 mäsové placky a dajte si ich bokom
-
náplň si pripravíme tak, že zmiešame krémový syr, kajenské korenie a nasekané Habanero Chocolate papričky, dobre všetko premiešajte
-
rozohrejte gril na strednú teplotu a smažteich asi 6 minút z každej strany alebo kým mäso nebude dôkladne prepečené
-
potom na polovicu osmaženej žemle dajte náplň a na ňu mäso, na mäso dajte nakrájané avokádo a druhú polovicu žemle, podávajte!
Vrelo odporúčame vyskúšať niektoré z najpálivejších chilli korení z našej ponuky! Máte radi Vy alebo niekto z Vášho okolia veľmi štipľavé? Uvažujete nad originálnym a zároveň zmysluplným darčekom? Venujte najštiplavejšie chilli korenie, sušené papričky alebo chilli omáčky v exkluzívnej darčekovej krabičke!
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €