Zeleninový šalát s kuracím mäsom na grile Weberu
Ingredience
-
čerstvé sladké papriky
-
kuracie prsia
-
uhorky hadovky
-
paradajky
-
chilli korenie kajenské
-
soľ
-
čerstvé mleté čierne korenie
-
trstinový cukor
-
olivový olej
Dresing k zeleninovému šalátu s kuracím mäsom
-
biely jogurt
-
soľ
-
čerstvé mleté čierne korenie
-
šťáva z citrónu
-
čerstvé bylinky (bazalka alebo oregáno)
-
olivový olej
Postup přípravy
Papriku, uhorky a paradajky nakrájame na kocky pokvapkáme troškou olivového oleja, osolíme, okoreníme, poriadne premiešame a dáme vychladiť do chladničky. Medzitím si pripravíme plátky kuracieho prsného mäsa, potrieme troškou olivového oleja, osolíme, posypeme trstinovým cukrom a dokoreníme mletým kajenským korením. Takto pripravené kuracie prsíčka grilujeme na grile Weber na priamom plameni a to na rozpálenom rošte pri teplote 200 °C, po dobu 10 - 15 minút. Kuracie mäso po vychladnutí krájame na menšie rezančeky. Zamiešame spoločne so zeleninou a podávame s jogurtovo bylinkovým dresingom.
Dresing k zeleninovému šalátu s kuracím mäsom pripravíme z bieleho jogurtu, soli podľa chuti, štipkou mletého čierneho korenia, čerstvo posekaného oregana a polievkovou lyžicou olivového oleja. Všetko dôkladne zamiešame a podávame spoločne zo šalátom.
Pokrm je vhodný v letných mesiacoch, pokiaľ je riadne vychladený, príjemne Vás osvieži.
Chilli-Shop.sk Vám praje dobrú chuť!
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €