Losos s pečenými zemiakmi
Ingredience
-
-
chladené filety z lososa (môžete použiť i mrazené, ale nie sú tak dobré)
-
bylinkovú soľ
-
citrón
-
zemiaky
-
olivový olej
-
Postup přípravy
Lososa umyjeme pod studenou vodou, osušíme papierovým obrúskom, osolíme bylinkovou soľou a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme pár minút odpočinúť. Medzitým si rozpálime panvicu, pridáme olivový olej. Filety z lososa smažíme z každej strany na rozpálenej panvici alebo grile po dobu 3 - 5 minút, podľa veľkosti mäsa.
Podávame teplé s pečenými zemiakmi a kostičkou masla. Možné doplniť zelenovými šalátmi.
Najlepši losos je s mletým korením Chipotle (údené sušené Jalapeňo papričky), ktoré dodá rybe exkluzívnu a nezameniteľnú arómu s jemnou štipľavosťou. Tepelnú úpravu s týmto korením podčiarknete prípravou na domácom grile!
Vrelo odporúčame vyskúšať niektoré z najpálivejších chilli korení z našej ponuky! Máte radi Vy alebo niekto z Vášho okolia veľmi štipľavé? Uvažujete nad originálnym a zároveň zmysluplným darčekom? Venujte najštipľavejšie chilli korenie, sušené papričky alebo chilli omáčky v exkluzívnej darčekovej krabičke!
Máme veľmi dobré skúsenosti s grily Weber od wgrills.cz.Nechajte si poradiť kvalitný plynový gril Weber!
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €