Vypražaný losos
Ingredience
-
-
podkovy z lososa, najlepšie chladené
-
olivový olej
-
bylinková soľ
-
plátok citrónu (nemusí byť)
-
bylinky na ozdobenie
-
Postup přípravy
Podkovy z lososa okoreníme bylinkovou soľou a na rozpálenej panvici smažíme 4 - 5 minút z každej strany. Dĺžka vyprážania je priamo závisla na šťavnatosti lososa, preto je niekedy lepšie stiahnuť ho skôr, než sa dočkáme suchej a drobivej hmoty. V prípade, že je stred lososa surový, môžeme ho vložiť na minútku alebo dve do uzavretého rozpáleného grilu, kde ho dorobíme.
Losos sa hodí s grilovanými zemiakmi, zeleninovými šalátmi, s grilovanou bagetkou pomazanou máslom, ale výborný je aj samotný.
Chilli-Shop.sk Vám praje dobrú chuť!
Chilli novinky
z Facebooku
21 °C Více zde
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €