Vypražaný losos

Ingredience

    • podkovy z lososa, najlepšie chladené

    • olivový olej

    • bylinková soľ

    • plátok citrónu (nemusí byť)

    • bylinky na ozdobenie

Postup přípravy

Podkovy z lososa okoreníme bylinkovou soľou a na rozpálenej panvici smažíme 4 - 5 minút z každej strany. Dĺžka vyprážania je priamo závisla na šťavnatosti lososa, preto je niekedy lepšie stiahnuť ho skôr, než sa dočkáme suchej a drobivej hmoty. V prípade, že je stred lososa surový, môžeme ho vložiť na minútku alebo dve do uzavretého rozpáleného grilu, kde ho dorobíme.

Losos sa hodí s grilovanými zemiakmi, zeleninovými šalátmi, s grilovanou bagetkou pomazanou máslom, ale výborný je aj samotný.

Chilli-Shop.sk Vám praje dobrú chuť!


Grilovaný losos na Weber griluGrilovaný losos na Weber grilu
Grilovaný losos na Weber griluGrilovaný losos na Weber grilu
Grilovaný losos na Weber griluGrilovaný losos na Weber grilu
Grilovaný losos na Weber griluGrilovaný losos na Weber grilu
 
Grilovaný losos na Weber griluGrilovaný losos na Weber grilu
Grilovaný losos na Weber griluGrilovaný losos na Weber grilu
 

Chilli novinky
z Facebooku

Novinky na e-mail

Prihlaste sa pre odber noviniek