Bylinkové máslo
Ingredience
- maslo
- soľ
- čerstvo pomleté korenie
- bylinky podľa vlastnej chuti extragon, šalvia, bazalka, oregáno, tymián, saturejka, ligurček, rozmarýn, majoránka
Postup přípravy
Stuhnuté maslo rozhnietime vidličkou, pridáme soľ, čerstvo namleté čierne korenie a čerstvo nasekané bylinky. Všetko dôkladne premiešame a vyklopíme na alobal, kde z masla vytvoríme valček. Bylinkové maslo môžeme pri rýchlej spotrebe uchovávať v chladničke, alebo pre dlhodobejšej spotrebe vložiť do mrazničky. Vydrží niekoľko týždňov, avšak majte na pamäti, že vždy je najlepšie čerstvé z čerstvo nazbieraných bylín.
Bylinkové maslo má široké uplatnenie a hodí sa ako na hovädzie steaky, bravčové steaky tak aj na kuracie mäso. Pre labužníkov odporúčame kurča na pivnej plechovke s plátkami bylinkového masla na koži kuriatka, naozajstná dobrota!
Chilli-shop.sk Vám praje dobrú chuť!
Chilli novinky
z Facebooku
21 °C Více zde
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €