Cibulový DIP k hovězímu masu
Ingredience
- červená cibuľa
- trstinový cukor
- med
- ocot
- chilli korenie
- mletá razca
- čerstvé mleté korenie
- soľ
- červené víno
- voda
Postup přípravy
Vodu so všetkými ingredienciami necháme prejsť varom a potom pridáme na hurbo nakrájanú cibuľu a dusíme cca 1 hodinu do odparenia väčšiny tekutiny. Takto pripravenú cibuľovú omáčku môžeme dochutiť cukrom, soľou alebo octom.
Cibuľový DIP sa podáva najlepšie s hovädzím mäsom.
Chilli-shop.sk Vám praje dobrú chuť!
Niečo pod zub
- Arašidové maslo
- BBQ omáčky
- Chilli omáčky
- Chilli džemy
- Chilli oriešky
- Chilli cukríky
- Chilli čokolády
- Chilli s olejom
- Chilli korenie
- Chilli pasty
- Chilli pečivo
- Chilli Salsa
- Chilli sucháre
- Chutney s chilli
- Imunita a zdravie
- Horčica s chilli
- Najpálivejšie chilli polievky
- Najpálivejšie chilli
- Najpálivejší chips na svete
- Nakladané chilli papričky
- Sladké chilli
- Sušené papričky
- Sterilizované chilli papričky
- Špeciality s chilli
- Soľ s chilli
- Utopenci s chilli
- Vzorky
Darčeky pre najbližších
Semená paprík
Sadenice paprík
Výhodné ceny
Vybavenie pre záhradníka
Chilli novinky
z Facebooku
21 °C Více zde
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €
- Úvod
-
O chilli
- Často kladené otázky
- Druhy paprík
- Chilli papričky v lekárstve
- Chilli v médiách
- Ako pestovať chilli papričky
- Ako sa pripravuje nové osivo
- Iný pohľad na poľnohospodárstvo
- Klíčenie semienok chilli paprík
- Názvoslovie chilli paprík
- Najštipľavejšie chilli sveta
- Ovplyvňovanie štipľavosti
- Štúdie Trinidad Scorpion Moruga
- Stupnica štipľavosti
- Tabákový výluh proti voškám
- Výber osiva a následná starostlivosť
- Základné druhy chilli paprík
- Mykorhíza
- Semienka chilli papričiek v mraze
- Štipľavé výroky
- Feferónky
- Chilli databáza
- Pôvod domestikovaných chilli papričiek Capsicum annuum v Mexiku
- Chilli recepty
- Ako objednať
- Kontakt
- Súťaže
- Recenzie
- Predajne