Recept na domácu Habanero omáčku
Ingredience
- 12 čerstvých papričiek Habanero (Habanero red, Habanero yellow, Habanero chocolate)
- 1 mango
- 1 šálku plnotučnej horčice
- 1/4 hrnčeka trstinového cukru
- 1/4 hrnčeka bieleho vinného octu
- 1 lyžica mletého chilli (nemusíte dávat, pokiaľ máte dost čerstvých)
- 1 lyžica kari
- 1 lyžica mletej razce
- soľ a korenie podľa chuti
Postup přípravy
Všetky ingrediencie vložíme do kuchynského robota a rozmixujeme do hladkej pasty. Preložíme do kastróla a varíme po dobu 5 minút. Ešte za tepla plníme do pohárov a uzavrieme.
Habanero omáčka sa hodí na marinovanie kuracieho, bravčového mäsa a hovädzieho mäsa. Ale aj ako príloha najmä ku kuraciemu mäsu. Tepelne opracované mäso stačí nakrájať na rezance a namáčať v domácej Habanero omáčke a prikusovať k tomu opečené biele pečivo.
Vrelo odporúčame vyskúšať niektoré z najpálivejších chilli korení z našej ponuky! Máte radi vy alebo niekto z Vášho okolia veľmi štipľavé? Uvažujete nad originálnym a zároveň zmysluplným darčekom? Venujte najštiplavejšie chilli korenie, sušené papričky alebo chilli omáčky v exkluzívnej darčekovej krabičke!
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €