Losos s pečenými zemiakmi
Použité suroviny na smažené filety z lososa
chladené filety z lososa (môžete použiť aj mrazené, ale nie sú tak dobré)
bylinkovú soľ
citrón
zemiaky
olivový olej
Posup prípravy pokrmu
Lososa umyjeme pod studenou vodou, osušíme papierovým obrúskom, osolíme bylinkovou soľou a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme pár minút odpočinúť. Medzitým si rozpálime panvicu, pridáme olivový olej. Filety z lososa smažíme z každej strany na rozpálenej panvici alebo grile po dobu 3 - 5 minút, podľa veľkosti mäsa.
Podávame teplé s pečenými zemiakmi a kostičkou masla. Možné doplniť zelenovými šalátmi.
Najlepši losos je s mletým korením Chipotle (údené sušené Jalapeňo papričky), ktoré dodá rybe exkluzívnu a nezameniteľnú arómu s jemnou štipľavosťou. Tepelnú úpravu s týmto korením podčiarknete prípravou na domácom grile!
Vrelo odporúčame vyskúšať niektoré z najpálivejších chilli korení z našej ponuky! Máte radi Vy alebo niekto z Vášho okolia veľmi štipľavé? Uvažujete nad originálnym a zároveň zmysluplným darčekom? Venujte najštipľavejšie chilli korenie, sušené papričky alebo chilli omáčky v exkluzívnej darčekovej krabičke!
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €