Marináda na bravčové mäso s Bhut Jolokia korením
Marináda na bravčové mäso s Bhut Jolokia korením
Ingrediencie:
-
chudé bravčové mäso
-
mleté korenie Bhut Jolokia papričky
-
salsa omáčka (domáca salsa omáčka)
-
olej
Postup prípravy:
Mäso opláchneme, nakrájame na 1-1,5 cm hrubé plátky, potrieme olejom, posypeme Bhut Jolokia korením, nakoniec na plátok mäsa pridáme Salsa omáčku. Všetko dôkladne v mise premiešame a necháme v chladničke do druhého dňa marinovať. Druhý deň minimálne pol hodiny pred grilovaním mäso vyberieme z chladničky. Rozpálime gril, lávový kameň a pod. Pred grilovaním nezabudneme mäso osoliť. Grilujeme podľa vyššie uvedených grilovacích časov.
Chilli-shop.sk prajú dobrú chuť.
Niečo pod zub
- Arašidové maslo
- BBQ omáčky
- Chilli omáčky
- Chilli džemy
- Chilli oriešky
- Chilli cukríky
- Chilli čokolády
- Chilli s olejom
- Chilli korenie
- Chilli pasty
- Chilli pečivo
- Chilli Salsa
- Chilli sucháre
- Chutney s chilli
- Imunita a zdravie
- Horčica s chilli
- Najpálivejšie chilli polievky
- Najpálivejšie chilli
- Najpálivejší chips na svete
- Nakladané chilli papričky
- Sladké chilli
- Sušené papričky
- Sterilizované chilli papričky
- Špeciality s chilli
- Soľ s chilli
- Utopenci s chilli
- Vzorky
Darčeky pre najbližších
Semená paprík
Sadenice paprík
Výhodné ceny
Vybavenie pre záhradníka
Chilli novinky
z Facebooku
21 °C Více zde
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €
- Úvod
-
O chilli
- Často kladené otázky
- Druhy paprík
- Chilli papričky v lekárstve
- Chilli v médiách
- Ako pestovať chilli papričky
- Ako sa pripravuje nové osivo
- Iný pohľad na poľnohospodárstvo
- Klíčenie semienok chilli paprík
- Názvoslovie chilli paprík
- Najštipľavejšie chilli sveta
- Ovplyvňovanie štipľavosti
- Štúdie Trinidad Scorpion Moruga
- Stupnica štipľavosti
- Tabákový výluh proti voškám
- Výber osiva a následná starostlivosť
- Základné druhy chilli paprík
- Mykorhíza
- Semienka chilli papričiek v mraze
- Štipľavé výroky
- Feferónky
- Chilli databáza
- Pôvod domestikovaných chilli papričiek Capsicum annuum v Mexiku
- Chilli recepty
- Ako objednať
- Kontakt
- Súťaže
- Recenzie
- Predajne