Syr Queso Fresco s Naga Viper chili papričkami
Syr Queso Fresco s Naga Viper chili papričkami
Pri najštipľavejších papričkách sa nie je čoho báť. V tomto recepte si ukážeme ako urobiť Queso Fresco alebo ak chcete domáci syr s úžasnou Naga Viper papričkou. Tieto chilli papričky sú sakra moc štipľavé, ale perfektne sa hodia k tomuto jemnému syru, ktorý nemá moc chuti, ale s týmto receptom tento syr získa nový rozmer.
Suroviny pro prípravu Queso Fresco s Naga Viper:
- 1-2 nasekané Naga Viper chili papričky
- 1/2 litre plnotučného mlieka
- 1 lyžíc soli
- 1/4 šálky octu
Postup prípravy Queso Fresco s Naga Viper:
Zohrejte mlieko so soľou na 90 °C, mlieko sa nesmie variť!
Dajte preč z ohňa a za stáleho miešania pridajte chilli papričky
pomaly pridajte ocot a za stáleho miešania by sa mlieko malo zraziť.
Hmotu sceďte a vložte do utierky aby sa vysušila bude to trvať asi 15 minút.
Syr dajte do misy a zakryte ho na jednu hodinu. Misu vložte do chladničky, potom podávajte!
Vrelo odporúčame vyskúšať niektoré z najštipľavejších chilli korení z našej ponuky! Máte radi Vy alebo niekto z Vášho okolia veľmi štipľavé? Uvažujete nad originálnym a zároveň zmysluplným darčekom? Venujte najštipľavejšie chilli korenie, sušené papričky alebo chilli omáčky v exkluzívnej darčekovej krabičke!
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €